Podle typu

Vyberte instituci podle typu

Soukromé Kliniky

Vítejte na portálu Soukromé Kliniky. Hledáte nejlepší nadstandardní zdravotní péči v soukromých zdravotnických zařízeních, klinikách a nemocnicích? Připravili jsme pro Vás přehled jednotlivých soukromých klinik v Praze, Brně, Ostravě a dalších městech:

Chcete nejprve zjistit, který lékař je nejlepší anebo se podělit o svou zkušenost s doktory? Pak je tu pro Vás portál Hodnocení Lékařů .

Soukromá klinika LOGO s.r.o. Brno

CHIRMEDICA s.r.o.

www: http://www.laserznojmo.cz
E-mail: hippokrat-es@o2active.cz
Telefon:603 779 005
Fax:
Adresa: Rudoleckého 909/8
Znojmo
669 02

Nabízíme chirurgickou a estetickou laserovou medicínu. Specializujeme se na léčbu hemoroidů, kosmetické zákroky laserem - léčba jizev, odstraňování kožních nerovností a znamének, léčbu a operace křečových žil, léčbu akné, trvalou redukci ochlupení (depilaci), ošetření rozšířených žilek, omlazení pleti, výplně vrásek, karbosyterapie, permanentní make up atd. Od podzimu 2011 nabízíme omlazení pleti a vyhlazení vrásek radiofrekvencí eMatrix.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Plastická chirurgie

obrazek Soukromé kliniky poskytující zdravotnické služby s nadstandartní péčí o pacienta se v Česku stále zvyšuje. Jaká je úroveň soukromých klinik a soukromé lékařské praxe v Čr ? Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.